bianca@wellnesspraktijkrelaxzen.nl   |   06 360 94 064
Volg ons:

Hoofd, nek en rugmassage

Deze massage geeft vaak verlichting bij concentratieproblemen of spanning.

Door de massage worden spanning, stress en afvalstoffen in het hoofd afgevoerd. Stress en spanningen kunnen zich uiten in klachten bij en rond het hoofd. Hoofdpijn en nekklachten komen dan ook erg veel voor.

Veel mensen hebben regelmatig last van spanning in de nek en schouders of hebben last van rugklachten. Met name wanneer men zittend werk doet of veel achter de computer zit. Deze massage zorgt voor volledige ontspanning van de spieren in dit gebied.

hoofd, nek en schoudermassage

Ook hoofdpijnklachten die vaak het gevolg zijn van aanspanning van de spieren in de schouders en nek, kunnen met deze massage verholpen worden. Er wordt extra aandacht besteed aan eventuele pijnlijke plekken waardoor je na de behandeling weer ontspannen naar huis gaat.

Een hoofd, nek en rugmasssage kan veel klachten waaronder (spannings)hoofdpijn en een verkeerde en gespannen houding voorkomen.

30 min | 30 euro

Maak hier een afspraak

Heerlijke hoofd/nek/rugmassage gekregen van Bianca. Heel fijn! En Bianca is de rust zelve en heeft een prettige uitstraling. Kortom dus een aanrader!

Gertie Bemelmans