bianca@wellnesspraktijkrelaxzen.nl   |   06 360 94 064
Volg ons:

Ouderen

ontspanningsactiviteitAandacht, aanraking en rust voor mensen binnen de psychogeriatrie.

Bij diverse zorginstellingen, met name binnen de afdeling psychogeriatrie, verzorg ik wekelijks een ontspanningsactiviteit. De cliënt/bewoner krijgt dan een stoelbehandeling waarbij ik een combinatie van Reiki en Indiase hoofdmassage geef, eventueel aangevuld met een handmassage.

Dit kan bij de cliënt op de kamer of in een rustige ruimte. Er wordt voor een ontspannen sfeer gezorgd door middel van rustige muziek, een geurstokje of verdamper met etherische olie. Een massage is een moment van aandacht, waar mensen erg van zullen genieten. Vooral mensen van een psychogeriatrische afdeling, die vaak al onrustig, in de war of gefrustreerd zijn, zullen hier baat bij hebben.

Massage en Reiki zorgen voor ontspanning. Wanneer iemand onrustig en/of gespannen is zal een ontspannen aanraking voor rust zorgen. De cliënt gaat weer meer zijn lijf voelen, wat voor deze rust zorgt. Het is wetenschappelijk aangetoond dat door aanraking het hormoon oxytocine wordt aangemaakt wat onder andere stress vermindert. Door mijn passie, enthousiasme en inlevingsvermogen, maar vooral de rust en warmte bij het geven van deze behandeling, zal het voor de ontvanger een zeer aangename ervaring zijn.

Prijzen:

60 min | 60 euro
30 min | 30 euro
Km vergoeding | 0,21 cent pkm

Deze prijzen zijn inclusief BTW. De behandeling kan ook voor 2 of maximaal 3 uur aangevraagd worden.

Neem contact op voor meer informatie of het aanmelden van je zorginstelling en/of woongroep.