bianca@wellnesspraktijkrelaxzen.nl   |   06 360 94 064
Volg ons:

Stoelmassage

Voel je ontspannen, opgefrist en alert

Het hoge tempo waarin de mensen tegenwoordig leven zorgt voor steeds meer spanningen, overal in het lichaam. Bovendien werken veel mensen steeds meer en langdurig in dezelfde houding. Dit leidt dan steevast tot spanning en stijfheid in de spieren, veelal in de nek en schouders. Dit kost veel energie en kan op den duur doorbloedingsstoornissen, vermoeidheid en pijn veroorzaken. Doordat stoelmassage ontspant en tegelijkertijd de bloedcirculatie bevordert, is het een effectief middel om deze verschijnselen en bijkomende stress-symptomen te bestrijden.

Het directe resultaat is dat je ontspannen, opgefrist en alerter bent. Dit gevoel houdt een paar dagen aan. De voordelen van de massage nemen toe met de frequentie van de massages. Regelmatige massages hebben een opbouwend effect.

Stoelmassages bevorderen de eliminatie van toxines. De afvalstoffen worden uit de spieren gevoerd, de bloedsomloop wordt gestimuleerd en de zuurstoftoevoer wordt verbeterd. Na 15 minuten voelt men zich energieker, ontspannen en opgefrist. Bovendien wordt ook het immuunsysteem versterkt.

30 min | 30 euro