bianca@wellnesspraktijkrelaxzen.nl   |   06 360 94 064
Volg ons:

Ontspanningsmassage

Tijd om te RelaxZen!

De ontspanningsmassage zorgt voor rust en ontspanning. De massage zal je geest en lichaam ontspannen, waardoor je even wegzakt van alle drukte en stress van alle dag. Deze rustgevende en helende massage is een zeer opbouwende manier om spanning te ontladen, pijn te verlichten en is een weldaad voor lichaam en geest.

Klachten die veel voorkomen zijn: nek, schouders, (lage) rugpijn, hoofdpijn, stress, vermoeidheid en weinig energie. Deze klachten kunnen ook vaak signalen zijn van overbelasting.

Een aangename ontspanningsmassage kan klachten zelfs preventief voorkomen, omdat tijdig aandacht wordt besteed aan lichaam, geest en energieveld. Hierdoor ga je je meer ontspannen, levendiger en energieker voelen.

Bij de ontspanningsmassage wordt gebruik gemaakt van warme massageolie; amandelolie (geschikt voor ieder huidtype). 

60 min | 60 euro

Wil je ook heerlijk ontspannen? Maak dan nu een afspraak

Heerlijke ontspanningsmassage gehad. Zeker een aanrader!! 😍

Romee Leuchter

Heerlijke ontspanningsmassage gehad, Bianca neemt de tijd voor je , en je voelt je erna weer helemaal zen😍
Patricia Lenssen

Gisteren een heerlijke ontspanningsmassage gehad. Voor mij was die de eerste keer ooit. Ondanks dat ik wat nerveus was, heeft Bianca het heel goed opgepakt en mij een geweldige ervaring gegeven! Ze was heel vriendelijk en rustig. Ze nam echt de tijd voor de behandeling. Ik heb direct een tweede afspraak geboekt. Ik raad haar zeker aan!
Lynn Berg

Een super lieve vrouw, die weet wat ze doet. De ontspanningsmasssge is zeker een aanrader! Een toppertje dus! ☘️
Imke Linzen

Onlangs ben ik verrast door mijn vrouw ik moest een kaartje af gaan geven op de Margriet straat in Schinveld. Aangekomen op dit adres bleek dit opgezet spel te zijn en werd ik verrast met een over heerlijke ontspanningsmassage. Bianca je was geweldig ga zo door! na afloop van de massage ben ik relaxt en in de zen modus naar huis gegaan. een echte aanrader voor iedereen .
Rene van Enckevort