bianca@wellnesspraktijkrelaxzen.nl   |   06 360 94 064
Volg ons:

Indiase hoofdmassage

Een Indiase hoofdmassage rekent op een unieke en bijzondere manier af met de lichamelijke en geestelijke gevolgen van stress.

Wellness

Het hoofd, de nek en de schouders zijn belangrijke energiecentra van ons lichaam. Als je gestresst of kwaad bent, hoopt de spanning zich op. Later kan zich dat uiten in de vorm van een stijve nek of stijve schouders, vermoeide ogen en soms zelfs haaruitval. Bij de Indiase hoofdmassage wordt er met behulp van stevige en zachte massage bewegingen voor gezorgd dat deze blokkades worden opgeheven. Er treedt verlichting op bij deze vervelende spanningsophopingen. De effecten zijn echter niet alleen lichamelijk. Het werkt ook door op psychisch niveau doordat de geest kalmeert, ontspant en stress bestrijdt.

Deze massage bevordert de nachtrust. Het zelfgenezend vermogen van het lichaam wordt versterkt. Pijn en stijfheid worden verlicht en stress en vermoeidheid worden verdreven. Tevens zorgt deze behandeling voor een gezonde, stralende huid en haren.

Je hoeft je voor deze massage niet uit te kleden. De Indiase hoofdmassage wordt in een zittende houding gegeven (stoelmassage).

40 min | 40 euro

Maak een afspraak

Vandaag een heerlijke Indiase hoofdmassage gehad bij Wellnesspraktijk RelaxZen. Een echte aanrader. Een hele fijne wellnesspraktijk en een hele fijne en ontzettend lieve dame die de behandeling met passie uitvoert!  Ik ben heel tevreden.
Nadine Nelissen